Het is wellicht opgevallen dat we langer dan normaal niets geschreven hebben op de website of Facebook. Met Rolf en mij gaat alles goed maar m’n vader is erg ziek. Daarom heb ik besloten om naar Nederland te komen en tenminste de komende week voor hem te zorgen en tot steun te zijn. (Zijn vrouw Joyce zit in China omdat ze haar visum moet afwachten). We hopen op korte termijn duidelijkheid te krijgen over wat er aan de hand is. Ik ben dus in Nederland maar ook weer niet want ik wil in deze periode al mijn aandacht op m’n vader richten. We willen dit laten weten zodat duidelijk is waarom we langer op dezelfde plek liggen en ook waarom het wat stiller was op de website de laatste tijd. Rolf past vooralsnog in Porto op de boot. Het is een onverwachtse onderbreking en het grijpt me erg aan maar het is fijn om dit te kunnen doen. Zodra we verder gaan reizen zal ik weer bloggen (en vloggen).