We hebben de afgelopen dagen in Medemblik veel verbeterd aan de boot: nieuwe boom erop, nieuw koelkastpompje, nieuwe grootzeilval, een systeem voor de bimini (zonnedek) bedacht, plankjes gemaakt voor de kastjes die op de proefvaart open schoten, sterke takels en stropjes gemaakt en de satelliet telefoon gekoppeld aan onze toughbook laptop. Maarten (die al over de Atlantische oceaan gevaren is) heeft hard lachend ontzettend veel troep van boord gegooid.

Deze week hadden we Rolfs auto nog dus ik ben af en aan gereden naar de supermarkt. Matsya blijkt een soort monster te zijn met een wonderbaarlijk grote buikinhoud. Enorme hoeveelheden blikken en vacuüm gezogen voorraad is in de banken verdwenen. Knap dus om vol te krijgen maar er kan geen nu geen stroopwafel meer bij. Om terug te komen op de vraag: je bent nooit klaar met een boot. Maar nog een paar dagen opruimen en dan gaan we bij een Oostenwind!

Boom