We merken dat we de meeste dingen aan de boot op orde hebben gekregen. Met het betere weer ook meer het idee dat we de reis daadwerkelijk gestart zijn, ook al zijn we dan nog in Nederland. We wachten nog op een onderdeel dat uit Frankrijk komt en tot die tijd maken we ons zo nuttig mogelijk. Erg blij met de stang die door Martin (MD techniek) gemaakt en geïnstalleerd is om de bimini aan vast te zetten. Wordt nog een spannend project om te bimini te naaien maar met Maarten een ontwerp gemaakt dus een leuk vooruitzicht. Op de foto goed te zien, net als de stoomtrein die hier dagelijks langsrijdt. Daarnaast zijn Paul en Bram (A+ Rigging) geweldig om bij aan de kade te liggen: we krijgen veel gedaan en ze denken ontzettend goed mee. Voor een indruk van het prachtige industrieterrein dus ook een foto (de naam Zeldenrust komt doordat hier in de middeleeuwen de lijken werden opgeborgen).

We krijgen veel berichtjes (variërend van ‘rot eens op’ 🙂 tot ‘wanneer gaan jullie echt weg’) die gericht zijn op onze volgende bestemming. En we weten daadwerkelijk niet wanneer dat is en dat is ook oké: onze reis is begonnen!

Biministang met trein                               Prachtig industrie terrein